Gelbmann Pince fejléc Süttő, Neszmélyi borvidék

Különleges élményt nyújtunk...

Hiszünk abban, hogy a helyi termelőket segítő módon, helyi alapanyagokból, szűkebb ételválasztékkal is lehetséges minden igényt kielégítő rendezvényt tartani. Éppen ezért nagyon odafigyelünk arra, hogy lehetőség szerint a birtok legelőin nevelt szarvasmarhát használjuk fel ételeinkhez, a környéken készített sajt szerepeljen a sajttálon, a falubeli néni süsse a pogácsát tanyasi tojásból, és ismerjük a fát, amelyről az almát szedték.

Hisszük, hogy az így tálalt menü fő eleme a hagyomány, az odafigyelés, és ez az ízekben is érezhető. Ez az, amit szem előtt tartunk; ez az, amit irányvonalnak választottunk. Szeretnénk egy olyan egyedi rendezvényhelyszínt működtetni, amely ötvözi a modern, felszerelt, kényelmes enteriőrt a tradicionális, valóban a környékről származó ízekkel, termékekkel.

Gelbmann Pince és Rendezvényház

A Rendezvényházról...

Mesés kilátás

A Gelbmann Pincészet 65 km távolságra található Budapesttől, nem messze a Dunától, jól megközelíthetően a 10-es főúttól. A Rendezvényház a Gelbmann Pincészet legszebb pontján helyezkedik el, a szőlők és a birtokot körülölelő dombok között, kilátással a nagyobb halastóra, azon a stégre, illetve a kis szigetre.

A birtok közel 60 hektáron helyezkedik el, és igen változatos. Találunk itt erdőt, mezőt, a már említett két tavat, szőlőültetvényt, legelőt. A Gazdaságban tenyésztünk marhát, szárnyast, a halastóból pedig élő hal fogható. A tóba nyúló stégen kisebb születésnapokat, céges rendezvényeket, esküvő esetén szertartást tarthatunk.

Mindezek a természeti adottságok teszik egyedivé a birtokot és környezetét. Ezeket kihasználva, egy egyedi, kuriózumnak számító környezetben fogadjuk látogatóinkat, biztosítunk csodás hátteret a rendezvényeknek.

Rendezvényeink


A Borászatban lehetőség van Borkóstolón részt venni. 35 fő alatt falatkákat adunk a bor mellé, 35 fő felett pedig a vendégünk igényeinek megfelelően vendéglátást is tudunk biztosítani, tradicionális, helyi termelőktől beszerzett, illetve a gazdaságban termelt alapanyagokból.

A ház két szintje alkalmas csapatépítések megtartására, akár csoportmun- kákkal, szekciókkal, szeparálva a felső szintet a munkára, míg az alsó szinten biztosíthatjuk az étkezést, így a két esemény nem zavarja egymást. A termekben kb. 80-80 fő ültetett vendéglátására van lehetőség. A termek minden technikai igénnyel felszerelhetők, egyéb igény nélkül wi-fi, sűrűn elhelyezett dugaljak biztosított a résztvevők számára.

Birtokunk tökéletes helyszíne lehet:

  • Csapatépítésnek
  • Céges rendezvényeknek (pl. születésnapok, karácsonyi rendezvények)
  • Kihelyezett értekezleteknek
  • Esküvőnek, nagyobb családi rendezvényeknek (születésnapok, min. 35 fő)
  • Jótékonysági rendezvényeknek
  • Közösségi rendezvényeknek (gyermeknap, bálok (szüreti), komolyzenei koncertek, szabadtéri játékok, versenyek)
  • Kistérségi termelői vásároknak
  • Borversenyeknek
Gelbmann Pince Rendezvényház

Rendezvényszervezőnk segítséget nyújthat szálláslehe- tőség ajánlásában, transzfer megszervezésében, az ese- mény forgatókönyvének megírásában, ami alapján azután a helyszínen koordinálja a rendezvény menetét.


A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával valósult meg.